AUTOMOTIVE EXPO SOFIA 2018

 

Уважаеми партньори,

Имаме удоволствието да Ви поканим на 1-во издание на изложението за новите технологии в автомобилостроенето “AUTOMOTIVE EXPO SOFIA” от 18 до 21 октомври 2018 г.

Очакваме Ви в Интер Експо Център, Зала 2, Щанд  B2

ИРБИС АУТОМОТИВ е компания с дългогодишен опит в работата с продукти, гарантиращи постигането на съвършен финиш във външния вид на автомобила. Фирмата работи с водещи производители на авторепаратурни продукти и системи като 3М, Sunmight, Dynabrade, Ansell, Uvex, Heckel, Plum, Fenice, Festool. – абразивни материали, полиращи системи, адхезиви, маскиращи продукти и др. Предлагат се и подходяща гама пневматични и електрически ръчни машини. За всяко работно място имаме подходящи решения за защита на работещия от рисковете на средата.

Фирмата е технологичен лидер на българския пазар в областта на автоекстериорния финиш и детайлинга. В последните години фирмата разработва и създава ново технологично поколение свои продукти и системи, представяни под собствен бранд.

Този линк предоставя възможност за регистрация за безплатен вход на изложението: https://registration.iec.bg/expo/33/form/bg

С попълването на тази форма се регистрирате за свободен достъп до изложението AUTOMOTIVE EXPO SOFIA. Информацията трябва да бъде попълнена коректно, както и всички полета, отбелязани с червено. При успешна регистрация, на посочения от вас имейл, ще получите входна карта, която трябва да представите на входа на Интер Експо Център. Регистрацията е активна до 23:59 ч. на 17.10.2018 г.

С пожелание за успехи.

ЕКИПЪТ НА ИРБИС АУТОМОТИВ ЕООД
тел: 02 4341128
02 4241129
e-mail:automotive@irbis.bg
http://automotive.irbis.bg/

Automotive Expo Sofia – покана (БГ)

Automotive Expo Sofia – invitation (EN)